Als doelgericht werken moeilijk is - renerensen.nl

Als doelgericht werken moeilijk is

Hoe stel ik als leidinggevende de juiste doelen en wat is er nodig om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken?

Goede doelen stellen is nog niet zo simpel

Als leidinggevende heb jij de verdere ontwikkeling van jouw organisatie helder voor ogen. Wellicht is er een strategisch plan waarin staat waar jullie over een aantal jaren staan. Wellicht is dat er niet en wordt de ontwikkeling stap voor stap bekeken en uitgevoerd. Beide kunnen en beide zijn goed. 

Wat altijd essentieel is dat zijn de doelen die gesteld worden. Organisaties in ontwikkeling kunnen niet zonder goede doelen. Doelen zijn dan een baken. Doelen zijn een rustpunt en vooral: doelen geven richting aan. Het is jouw taak als leidinggevende om jouw team mee te nemen in de richting van de doelen. Daarvoor stel jij ook doelen. voor jezelf en voor je team.

Dat ervaar jij lang niet altijd als eenvoudig. Want hoe stel je nu goede doelen die passen bij de ontwikkelingsfase van jou en je team? Welke doelen zijn wel goed en welke niet? Kortom jij loopt met de nodige vragen rond die je wilt beantwoorden.

 


Waarom vind je het zo lastig om goede doelen te formuleren die jou en je team écht vooruit helpen?

Waarom moet ik doelen stellen? Wat is het nut ervan?

Doelen stellen is voor jouw organisatie net zo essentieel als voeding voor jou is. Je kunt echt niet zonder. Zonder voeding sterf je en zonder goede doelen sterft je organisatie ook. Dat klinkt misschien wat hard maar toch is het in de praktijk wel zo. Jij dient als leidinggevende de juiste doelen te stellen in de doorontwikkeling van de organisatie. Pas dan kun jij doelgericht werken. Dat is wat gevraagd wordt en dat is wat jij doet. 

Doelen hebben hun waarde al meer dan eens bewezen. In iedere organisatie. Van onderwijs tot zorg en van industrie tot landbouw. Overal worden doelen geformuleerd en overal ontwikkelen organisaties zich in de richting van de doelen.

 

De oplossing? De cursus "Als doelgericht werken moeilijk is"

Ook ik heb moeten leren om doelgericht te werken. Om de juiste doelen te stellen en vervolgens via deze doelen mijn organisatie te laten groeien. Dat is wat ik je leer in deze cursus.


Omdat doelen stellen een wezenlijk onderdeel is van jouw leiderschap en niet iets is wat je zomaar even doet. 

En die kennis deel ik graag met jou. Ik leer je hoe ik mijn weg heb afgelegd en welke fouten jij op jouw weg daarbij kunt voorkomen. De cursus “Als doelgericht werken moeilijk is” brengt jou snel stappen verder in je leiderschap. En dat allemaal zit in deze online cursus. 

 

 

 Bekijk hiernaast de trailer van deze cursus

Voordeel 1

Je koopt een volledige online cursus. Je kunt er mee aan de slag wanneer, waar en hoe jij dat wilt.

Voordeel 2

Je profiteert van een extra lage introductieprijs. Binnenkort gaat de prijs substantieel omhoog.

Voordeel 3

Deze cursus is volledig gebaseerd op mijn 29 jarige leidinggevende ervaring. Praktisch en doelgericht.

Het eerlijke verhaal over deze cursus

Het is een volledige online cursus bestaande uit video opnames, podcasts, werkbladen en online Q&A. De lessen volg je in de eigen online leeromgeving van renerensen.nl. Na betaling van de cursus ontvang je dezelfde dag jouw kaartje als bewijs voor jouw deelname. De lessen zijn voor jou onbeperkt te bekijken. Er ligt geen tijdsdruk op voor jou.

Waarom is deze cursus uniek?

– De cursus is erg praktisch opgezet. Hij richt zich volledig op de  praktische aspecten van het formuleren van de juiste doelen

– Je leert van mijn fouten en de lessen die ik daaruit geleerd heb

– Het goed formuleren van doelen doe je niet even tussendoor.        Deze cursus kan voor jou het laatste zetje zijn om het        ook daadwerkelijk te doen. Om écht de goede doelen te stellen      en er vervolgens mee te gaan werken.

 Hoe werkt het?

Als je besluit om deze cursus te volgen dan koop je in eerste instantie jouw persoonlijke kaartje. Dit bewijs van deelname ontvang je ook direct in je mailbox. Dit kaartje geeft jou op de eerstvolgende startdatum van de cursus recht om deel te nemen (Nu 15 september). Dat hoeft niet persé bij de eerstvolgende start te zijn. Dat bepaal jij zelf. Jouw kaartje blijft een jaar geldig.

Hier bestaat de cursus uit:

Module 1

Wie ben jij als leider? Welke drijfveer en welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk?.

Module 2

Wat is het laatste doel dat je hebt bereikt? Waar sta je nu en van waaruit ga jij verder?

Module 3

Hoe houd jij als leider focus op jouw doelen? Wat is belangrijk en wat kan wel even wachten?

Module 4

Visie: waar staat je organisatie over 4 jaar en welke doelen horen daarbij?

Module 5

Heb je voldoende zicht op wat écht belangrijk is voor jouw organisatie?

module 6

Doelen formuleren. Welke doelen zijn essentieel en moét je bereiken?

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je neemt in de cursus afscheid van de oude versie van jezelf. Alles wat niet bijdraagt aan het bereiken van je doelen heb je losgelaten
Je hebt je doelen helder voor het leven dat je wel wilt. Zakelijk en privé. Je hebt nieuwe doelen gesteld die goed bij jou passen. 
Je weet wat er nodig is om je doelen te bereiken. Je hebt doelen gemaakt die je hierbij helpen.  

Over René Rensen

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende. Vooral in het onderwijs en ik kan je vertellen dat is een hectische wereld. Ik meen te mogen zeggen dat ik in die tijd alles wel voorbij heb zien komen. Leiderschap heeft voor mij geen verrassingen meer. Door mijn online cursussen via renerensen.nl draag ik mijn kennis over leiderschap graag over!

Waarom zou je het niet doen?

Probeer de cursus gewoon uit.

Wij hebben een heel simpel principe. Ben jij niet blij met de cursus dan hoef je alleen maar binnen 7 dagen nadat je toegang hebt gekregen een mailtje te sturen naar rene@renerensen.nl en wij storten zonder vragen je geld terug. Dat kunnen we doen omdat we er toch van overtuigd zijn dat je de cursus geweldig gaat vinden. 
Wij staan voor de inhoud en de kwaliteit van deze cursus!

Online curssussen van renerensen.nl: 100% resultaat

veelgestelde vragen

Zodra je hebt betaald ontvang je de inloggegevens van de cursus. Dan kun je snel aan de slag.

Je houdt vanaf het moment dat je het kaartje voor deze cursus hebt gekocht een jaar toegang.

Deze cursus kost je € 177,- exclusief BTW

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling. Daarvoor moet je gebruik maken van een door de overheid geaccrediteerde cursus of opleiding. In principe kun je voor de cursussen van renerensen.nl geen andere subsidie krijgen. Natuurlijk mag je het cursusgeld wel aftrekken als persoonlijk ontwikkelingsbudget van de inkomstenbelasting.

De inhoud van de video’s die bij de diverse modules horen is ongeveer 4 uur. De andere onderdelen duren ongeveer anderhalf uur. Goed te doen qua tijd dus.

De cursus is gemaakt op een videoplatform en heeft een pdf werkboek. Je krijgt na het kopen een kaartje. Je kunt vervolgens met je telefoon of via je laptop of tablet de cursus volgen.

Het werkboek staan alle oefeningen in. Die vind je ook in de online omgeving. Ik raad je aan een speciaal notebook of worddocument te openen om alles in bij te houden.

De videocursus is onbeperkt kijkbaar: je wordt niet op een bepaald moment uit het account gehaald.

start nu met deze cursus!

 
Een uiterst praktische online cursus die een waardevolle aanvulling zal zijn op jouw leiderschap. 

€ 177,-

Exclusief BTW

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches