Als doelgericht werken moeilijk is

Hoe stel ik als leidinggevende de juiste doelen en wat is er nodig om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken?

Goede doelen stellen is nog niet zo simpel

Als leidinggevende heb jij de verdere ontwikkeling van jouw organisatie helder voor ogen. Wellicht is er een strategisch plan waarin staat waar jullie over een aantal jaren staan. Wellicht is dat er niet en wordt de ontwikkeling stap voor stap bekeken en uitgevoerd. Beide kunnen en beide zijn goed. 

Wat altijd essentieel is dat zijn de doelen die gesteld worden. Organisaties in ontwikkeling kunnen niet zonder goede doelen. Doelen zijn dan een baken. Doelen zijn een rustpunt en vooral: doelen geven richting aan. Het is jouw taak als leidinggevende om jouw team mee te nemen in de richting van de doelen. Daarvoor stel jij ook doelen. voor jezelf en voor je team.

Dat ervaar jij lang niet altijd als eenvoudig. Want hoe stel je nu goede doelen die passen bij de ontwikkelingsfase van jou en je team? Welke doelen zijn wel goed en welke niet? Kortom jij loopt met de nodige vragen rond die je wilt beantwoorden.

 Jij hebt behoefte aan heldere doelen.

 Jij wilt graag vooruit met je team maar weet de volgende stap niet.

 Waar haal je de tijd vandaan om doelen te formuleren? Het is al zo druk.

 Hoe formuleer ik een SMART doel?

  Hoe monitor ik de voortgang naar het bereiken van het doel?


Waarom vind je het zo lastig om goede SMART geformuleerde doelen te formuleren die jou en je team écht vooruit helpen?

Waarom moet ik doelen stellen? Wat is het nut ervan en waarom moeten ze SMART zijn?

Doelen stellen is voor jouw organisatie net zo essentieel als voeding voor jou is. Je kunt echt niet zonder. Zonder voeding sterf je en zonder goede doelen sterft je organisatie ook. Dat klinkt misschien wat hard maar toch is het in de praktijk wel zo. Jij dient als leidinggevende de juiste doelen te stellen in de doorontwikkeling van de organisatie. Pa dan kun jij doelgericht werken. Dat is wat gevraagd wordt en dat is wat jij doet. 

Doelen hebben hun waarde al meer dan eens bewezen. In iedere organisatie. Van onderwijs tot zorg en van industrie tot landbouw. Overal worden doelen geformuleerd en overal ontwikkelen organisaties zich in de richting van de doelen.

De laatste jaren hoor je steeds meer dat goede doelen SMART geformuleerd zijn. Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. In deze cursus leer jij goede SMART doelen formuleren zodat je verder kunt met je organisatie.

 

De oplossing? De cursus "Als doelgericht werken moeilijk is" Nu voor de prijs van € 177,- excl. BTW

Ook ik heb moeten leren om doelgericht te werken. Om de juiste doelen te stellen en vervolgens via deze doelen mijn organisatie te laten groeien. Dat is wat ik je leer in deze cursus. Omdat doelen stellen een wezenlijk onderdeel is van jouw leiderschap en niet iets is wat je zomaar even doet. Hieronder wat zaken die ik heb geleerd:

  • – Ik leerde dat goede doelen echt belangrijk zijn.. 
  • – Ik ben mijn rol als leider écht gaan invullen
  • – Ik heb doelen gesteld die haalbaar zijn .
  • – Door deze doelen weet ik waar mijn team en organisatie heen groeit en wie ik daar      de aankomende 2 jaar voor nodig heb. 
  • – Ik heb een meer jaren visie voor de groei van mijn team en voor de groei van de          organisatie.

En die kennis deel ik graag met jou. Ik leer je hoe ik mijn weg heb afgelegd en welke fouten jij op jouw weg daarbij kunt voorkomen. De cursus “Als doelgericht werken moeilijk is” brengt jou snel stappen verder in je leiderschap. En dat allemaal zit in deze online cursus. 

Tijd voor je eigen koers

Het is nú tijd om écht stappen te gaan zetten in je leiderschap. Het is nú tijd om te investeren in de leider die je bent. Tijd om uit de maalstroom van je organisatie te stappen en je eigen leiderschap bij de kop te pakken. Door nu de online cursus “Als doelgericht werken moeilijk is” aan te schaffen. Want als jij gaat voor wat jij belangrijk vindt in jouw leiderschap en je kernwaarden in je leiderschap kunt leven dan versterk je jouw leiderschap. Wat er ook gebeurt.

 

 

 Bekijk hiernaast de trailer van deze cursus

Voordeel 1

Je koopt een volledige online cursus. Je kunt er mee aan de slag wanneer, waar en hoe jij dat wilt.

Voordeel 2

Je profiteert van een extra lage introductieprijs. Binnenkort gaat de prijs substantieel omhoog.

Voordeel 3

Deze cursus is volledig gebaseerd op mijn 29 jarige leidinggevende ervaring. Praktisch en doelgericht.

Het eerlijke verhaal over deze cursus

Het is een volledige online cursus bestaande uit video opnames, podcasts, werkbladen en online Q&A. De lessen volg je in de eigen online leeromgeving van renerensen.nl. Na betaling van de cursus ontvang je dezelfde dag een mail met de inloggegevens. De lessen zijn voor jou onbeperkt te bekijken. Er ligt geen tijdsdruk op voor jou.

Waarom is deze cursus uniek?

– De cursus is erg praktisch opgezet. Hij richt zich volledig op de  praktische aspecten van het formuleren van de juiste doelen

– Je leert van mijn fouten en de lessen die ik daaruit geleerd heb

– Bij de cursus hoort een Facebook community. Daarin ontmoet      je andere leidinggevenden die een cursus van mij volgen of      hebben gevolgd. Veel mensen blijven hangen daar!

– Het goed formuleren van doelen doe je niet even tussendoor.        Deze cursus kan voor jou het laatste zetje zijn om het        ook daadwerkelijk te doen. Om écht de goede doelen te stellen        en er vervolgens mee te gaan werken.

 

Hier bestaat de cursus uit:

Module 1

Wie ben jij als leider? Welke drijfveer en welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk?.

Module 2

Waar sta je nu met je leiderschap? Welke talenten zie je en welke valkuilen?

Module 3

Hoe houd jij als leider focus? Wat is belangrijk en wat kan wel even wachten?

Module 4

Wat is het laatste doel dat je hebt bereikt? Waar sta je nu en van waaruit ga je verder?

Module 5

Hen je voldoende zicht op wat écht belangrijk is voor jouw organisatie?

module 6

Visie: waar staat je organisatie over 4 jaar? Welke doelen horen daarbij?

module 7

SMART doelen formuleren. wat is SMART en hoe doe jij dat?

module 8

Welke doelen zijn essentieel en moét je bereiken?

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je neemt in de cursus afscheid van de oude versie van jezelf. Alles wat niet bijdraagt aan het bereiken van je doelen heb je losgelaten
Je hebt je doelen helder voor het leven dat je wel wilt. Je hebt nieuwe doelen gesteld die goed bij jou passen. Je weet hoe je die moet manifesteren
Je weet wat er nodig is om hier en nu gelukkig te zijn. Je hebt doelen gemaakt die je hierbij helpen. Doelen maken is niet meer hetzelfde. 

Over René Rensen


Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende. Vooral in het onderwijs en ik kan je vertellen dat is een hectische wereld. Ik meen te mogen zeggen dat ik in die tijd alles wel voorbij heb zien komen. Leiderschap heeft voor mij geen verrassingen meer. Door mijn online cursussen via renerensen.nl draag ik mijn kennis over leiderschap graag over!

Waarom zou je het niet doen?

Probeer de cursus gewoon uit.

Wij hebben een heel simpel principe. Ben jij niet blij met de cursus dan hoef je alleen maar binnen 7 dagen nadat je toegang hebt gekregen een mailtje te sturen naar rene@renerensen.nl en wij storten zonder vragen je geld terug. Dat kunnen we doen omdat we er toch van overtuigd zijn dat je de cursus geweldig gaat vinden. 
Wij staan voor de inhoud en de kwaliteit van deze cursus!

veelgestelde vragen

Zodra je hebt betaald ontvang je de inloggegevens van de cursus. Dan kun je snel aan de slag.

Je houdt net zo lang toegang als dat de online leeromgeving van renerensen.nl blijft bestaan. En dat is nog heel lang als het aan mij ligt.

Deze cursus kost je € 177,- exclusief BTW

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling. Daarvoor moet je gebruik maken van een door de overheid geaccrediteerde cursus of opleiding. In principe kun je voor de cursussen van renerensen.nl geen andere subsidie krijgen. Natuurlijk mag je het cursusgeld wel aftrekken als persoonlijk ontwikkelingsbudget van de inkomstenbelasting.

De inhoud van de video’s die bij de diverse modules horen is ongeveer 4 uur. De andere onderdelen duren ongeveer anderhalf uur. Goed te doen qua tijd dus.

De cursus is gemaakt op een videoplatform, en heeft een pdf werkboek. Je krijgt na het kopen een e-mail met je inloggegevens. Je kunt vervolgens met je telefoon (er is zelfs een app voor!) of via je laptop of tablet de cursus volgen.

Het werkboek staan alle oefeningen in. Die vind je ook in de online omgeving. Ik raad je aan een speciaal notebook of worddocument te openen om alles in bij te houden.

De videocursus is onbeperkt kijkbaar: je wordt niet op een bepaald moment uit het account gehaald.

start nu met deze cursus!

 
Een uiterst praktische online training die een waardevolle aanvulling zal zijn op jouw leiderschap. 

€ 177,-

Exclusief BTW

Waanzinnig aanbod...

Heb jij mijn nieuwe e-book “Eerste Hulp Bij Werkdruk en Stress” al besteld? Niet? Dan kun je het hieronder alsnog doen!

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches