Als je start met leidinggeven - renerensen.nl
Logo Eduqliq nieuw

Als je start met leidinggeven

Een no-nonsense leiderschapscursus die jou helpt om de eerste stappen in je leiderschap succesvol te zetten.

Realiseer je: ieder begin is moeilijk

Slechts weinig mensen hebben van nature leiderschapskwaliteiten in zich. Ik zie leidinggeven ook als een vak wat je jezelf eigen moet maken. Als je de stap zet naar het leidinggeven ga jij meestal niet over één nacht ijs. Vragen als: “Kan ik dan wel?”, “Wat komt er allemaal op mij af?”, “Hoe gaat mijn team tegen mij aankijken?” zijn dan heel gewoon. 

Het is helemaal niet zo vreemd als je jezelf dit soort vragen stelt. Zoals ik al in de kop schreef: ieder begin is moeilijk. Zo ook jouw start als leidinggevende. En dan is de kans groot dat je in de valkuilen stapt waar al menig startend leidinggevende in is gestapt. Maar dat hoeft niet. Dat kun je voorkomen.

Dan kun je dit soort zaken voorkomen:  Je zit steeds langer achter je laptop. Je doet taken die je niet leuk meer vindt. Je hebt nieuwe plannen, maar komt er maar niet aan toe. Je zit uren gefrustreerd achter je laptop te werken en zelfs ‘s avonds en in het weekend ben je met je werk bezig.

Dat voelt helemaal niet goed. Weg vrijheid. Er is altijd zoveel te doen, dat je soms helemaal overdonderd raakt. Zo had je jouw leiderschap helemaal niet voorgesteld.

Herkenbaar? Dan is het tijd om je leiderschap eens anders in te vullen. Tijd om zaken anders aan te pakken zodat jij zelf weer beter in je vel komt te zitten.


Waarom is de start van het leidinggeven altijd een dingetje? Voorkom de grootste fouten die je kunt maken

Ik start als leidinggevende. Oh jee! Wat nu?

Je kunt je nog zo goed voorbereiden op je start als leidinggevende maar toch word je altijd met onverwachte zaken geconfronteerd. Dingen die je niet hebt gepland. De Waan van de Dag. Hoge werkdruk en stress. Verbinding maken en houden met je team. Vind daar je weg maar eens in. 

Hoe zorg jij er voor dat je niet steeds overwhelmed raakt van alles wat er op je bordje komt? Hoe breng je een scheiding aan in belangrijk en minder belangrijk? Urgent en niet urgent? Wat doe je met de weerstand die ongetwijfeld ontstaat?

Hoe zit het met de planlast? Het coachen van je team? En nu noem ik maar wat zaken. Dat vraagt om zoeken. Dat vraagt om structuur en dat vraagt om actie van jou!

 

De oplossing? De cursus "Als je start met leidinggeven"

Ook ik was ooit een startend leidinggevende. Ik heb ontzettend veel geleerd in dat proces dat leidinggeven is. Ik ben nu ruim 29 jaar verder. 

 

Ik begrijp steeds beter dat leiding geven een écht vak is en niet iets dat je zomaar even doet. Ik heb geïnvesteerd in mijn leiderschap.

 

En die kennis deel ik graag met jou. Ik leer je hoe ik mijn weg heb afgelegd en welke fouten jij op jouw weg daarbij kunt voorkomen. De cursus “Als je start met leidinggeven” brengt jou snel stappen verder in je leiderschap. En dat allemaal zit in deze online cursus. 

 

 

Bekijk hier de trailer van deze cursus.

Voordeel 1

Je koopt een volledige online cursus. Je kunt er mee aan de slag wanneer, waar en hoe jij dat wilt.

Voordeel 2

Je profiteert van een extra lage introductieprijs. Binnenkort gaat de prijs substantieel omhoog.

Voordeel 3

Deze cursus is volledig gebaseerd op mijn 29 jarige leidinggevende ervaring. Praktisch en doelgericht.

Het eerlijke verhaal over deze cursus

Het resultaat van deze cursus is dat jij goed bent voorbereid op jouw start als leidinggevende. De lessen volg je in de eigen online leeromgeving van renerensen.nl. Na betaling van de cursus ontvang jouw deelnamebewijs. De lessen zijn voor jou onbeperkt te bekijken. Er ligt geen tijdsdruk op voor jou.

Waarom is deze cursus uniek?

– De cursus is erg praktisch opgezet. Hij richt zich volledig op de praktische aspecten van jou als startend leidinggevende

– Je leert van mijn fouten en de lessen die ik daaruit geleerd heb

 – Leiding geven is een vak. Dat doe je niet zomaar even. Deze      cursus kan voor jou het laatste zetje zijn om jouw startend          leiderschap meteen goed neer te zetten.

 


Hoe werkt het?

Als je besluit om deze cursus te volgen dan koop je in eerste instantie jouw persoonlijke kaartje. Dit bewijs van deelname ontvang je ook direct in je mailbox. Dit kaartje geeft jou op de eerstvolgende startdatum van de cursus recht om deel te nemen (Nu 15 september). Dat hoeft niet persé bij de eerstvolgende start te zijn. Dat bepaal jij zelf. Jouw kaartje blijft een jaar geldig. Ik wil graag dat iedereen die deze cursus koopt op hetzelfde moment start zodat ik daar de live momenten op af kan stemmen.

Hier bestaat de cursus uit:

Module 1

Wie ben jij als leider? Welke drijfveer en welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk?.

Module 2

Waar sta je nu met je leiderschap? Welke talenten zie je en welke valkuilen?

Module 3

Hoe houd jij als leider focus? Wat is belangrijk en wat kan wel even wachten?

Module 4

Je start met leidinggeven. Deze 4 fouten wil je echt niet maken

Module 5

Hoe blijf je in verbinding met jezelf en je team als je start met leidinggeven?

module 6

De rol van vertrouwen in jouw leiderschap. Wat is vertrouwen en hoe gebruik je het?

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je leert op een grondige manier je leiderschap neer te zetten. Vanaf de start. Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Je hebt helder waar je nu staat met je leiderschap. Je leert je talenten kennen en ook je ontwikkelpunten. 
Je leert veel over jouw leiderschap. Van het in verbinding blijven met je team tot de rol van vertrouwen. Bijna alles passeert de revue.

Over René Rensen


Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende. Vooral in het onderwijs en ik kan je vertellen dat is een hectische wereld. Ik meen te mogen zeggen dat ik in die tijd alles wel voorbij heb zien komen. Leiderschap heeft voor mij geen verrassingen meer. Door mijn online cursussen via renerensen.nl draag ik mijn kennis over leiderschap graag over!

Waarom zou je het niet doen?

Probeer de cursus gewoon uit.

Wij hebben een heel simpel principe. Ben jij niet blij met de cursus dan hoef je alleen maar binnen 7 dagen nadat je toegang hebt gekregen een mailtje te sturen naar rene@renerensen.nl en wij storten zonder vragen je geld terug. Dat kunnen we doen omdat we er toch van overtuigd zijn dat je de cursus geweldig gaat vinden. 
Wij staan voor de inhoud en de kwaliteit van deze cursus!

Online curssussen van renerensen.nl: 100% resultaat

veelgestelde vragen

Zodra je hebt betaald ontvang je de inloggegevens van de training. Dan kun je snel aan de slag.

Je houdt net zo lang toegang als dat de online leeromgeving van renerensen.nl blijft bestaan. En dat is nog heel lang als het aan mij ligt.

Deze cursus kost je € 127,- exclusief BTW

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling. Daarvoor moet je gebruik maken van een door de overheid geaccrediteerde cursus of opleiding. In principe kun je voor de cursussen van renerensen.nl geen andere subsidie krijgen. Natuurlijk mag je het cursusgeld wel aftrekken als persoonlijk ontwikkelingsbudget van de inkomstenbelasting.

start nu met deze cursus!

Een korte en uiterst praktische online cursus die een waardevolle aanvulling zal zijn op jouw start als leidinggevende.

€ 197,-

Exclusief BTW

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches