Eerste Hulp Bij Werkdruk En Stress

E-Book voor jou als leidinggevende om meer grip te krijgen op je (hoge) werkdruk en de vaak daarmee gepaard gaande stress.

Leidinggevenden hebben last van (hoge) werkdruk en de daarmee gepaard gaande stress. In ergere gevallen leidt een hoge werkdruk zelfs tot een burn-out. In dit e-book geef ik je tips en adviezen om te voorkomen dat het jou overkomt.

De Waan van de Dag de baas
De Waan van de Dag de baas

Waarom nu dit e-book aanschaffen?

In het onderwijs zijn werkdruk en stress aan de orde van de dag. Zeker en vooral bij leidinggevenden. Ik wil iedere leidinggevende waarschuwen om klachten die horen bij hoge werkdruk en stress serieus te nemen en er vooral iets aan te doen.

Wat krijg je?

Mijn E-Book "Eerste Hulp Bij Werkdruk En Stress".
45 pagina's boordevol praktische en nuttige tips en adviezen.

Waarom is dit belangrijk om te hebben?

Omdat jij jezelf en je leiderschap serieus neemt. Omdat jij het belangrijk vindt je leiderschap te (blijven) ontwikkelen. Omdat je pas leiding kunt geven aan anderen als je leiding kunt geven aan jezelf. En daar horen werkdruk en stress niet bij.

Waarom moet ik hier nu mee aan de slag?

Omdat iedere dag die je er niets aan doet jou dichter bij een groot probleem brengt. Werksruk en stress zijn sluipmoodenaars en voor je het in de gaten hebt val je om. Mijn e-book helpt jou om (hoge) werkdruk en stress te herkennen en erkennen. Zodat je effectief in actie kunt komen.

Als je start met leidinggeven

Koop dit e-book en zet een volgende stap in je leiderschapsontwikkeling

Aarzel niet langer meer. Gun jezelf dit cadeautje.

€ 4,95 exclusief BTW

Waanzinnig aanbod...

Heb jij mijn nieuwe e-book “Eerste Hulp Bij Werkdruk en Stress” al besteld? Niet? Dan kun je het hieronder alsnog doen!

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches