De Waan van de Dag de baas

Iedere leidinggevende loopt er ooit tegenaan: De Waan van de Dag. In deze praktische en doelgerichte cursus leer je hoe om te gaan met dit bijzondere fenomeen.

"Ik ben zo druk, ik kom niet eens meer aan leidinggeven toe"

Ken je hem ook zo goed? Die Waan van de Dag? Is het je vriend of kun je er ‘s nachts soms niet van slapen omdat je met je overvolle hoofd nog met je werk bezig bent. Werkdruk of de Waan van de Dag leidt tot stress. Nou is er met stress op zich niets mis maar wanneer je teveel stress hebt dan kun je wel degelijk problemen krijgen. Fysiek én mentaal. Een burn-out ligt dan op de loer en daar zit niemand op te wachten Vooral jij niet. 

Maar toch zie je in je dagelijkse praktijk dat je wel heel druk bent. Dat iedereen iets van je wilt en iedereen ongevraagd bij je op de stoep staat. Gevolg?  Je zit steeds langer achter je laptop. Je doet taken die je niet leuk meer vindt. Je hebt nieuwe plannen, maar komt er maar niet aan toe. Je zit uren gefrustreerd achter je laptop te werken en zelfs ‘s avonds en in het weekend ben je met je werk bezig.

Dat voelt helemaal niet goed. Weg vrijheid. Er is altijd zoveel te doen, dat je soms helemaal overdonderd raakt. Je raakt letterlijk de weg kwijt en weet echt niet hoe het verder moet.

Herkenbaar? Dan is het tijd om écht aandacht te schenken aan die Waan van de Dag. Tijd om taken uit te besteden zodat jij zelf weer beter in je vel komt te zitten.

 Jij denkt dat je het zelf beter en sneller kunt.

 Jij zit volledig op de controle.

 Na een dag vol stress houd je het overzicht niet meer.

 Werkdruk en stress maken onderdeel uit van jouw leiderschap.

 Je geniet niet meer van je werk.


De Waan van de Dag is vervelend om mee te maken. Het beperkt je in je leiderschap en heeft invloed op jouw ontwikkeling. Dat moet je niet willen.

Voor rust of het maken van nieuwe plannen had ik helemaal geen tijd.

Van alles wat ik als leidinggevende heb moeten leren, is het omgaan met de Waan van de Dag een van de lastigste onderdelen. Ook ik ben weleens slachtoffer. Maar ik weet inmiddels dat het mijn eigen schuld is en ik weet hoe ik dat om kan keren zodat ik zelf baas word over de dag. 

Wanneer jij als leidinggevende structureel teveel te doen hebt en vindt dat je altijd bereikbaar moet zijn voor je team dan zit je binnen een mum van tijd gevangen in je eigen leiderschap.
 Gevolg? Werkdruk en stress!

Voor nieuwe plannen was er geen tijd, en vakantie of rust zat er helemaal niet in. De vraag voor mij werd steeds meer “Hoe ga ik effectief om met de Waan van de Dag?”

 

De oplossing? De cursus "Hoe ga ik om met de waan van de dag?" Nu voor de prijs van € 547,- excl. BTW

Ik heb ontzettend veel geleerd in dat proces dat leiderschapsontwikkeling heet. Ik begrijp steeds beter dat leiding geven een écht vak is en niet iets dat je zomaar even doet. Ik heb geïnvesteerd in mijn leiderschap. Hieronder wat zaken die ik heb geleerd:

  • – Ik leerde dat processen belangrijker waren dan ‘de goeie mensen’. 
  • – Ik ben mijn rol als leider écht gaan invullen: (en soms dus ook streng zijn)
  • – Ik weet van de Waan van de Dag .
  • – Ik weet waar mijn team en organisatie heen groeit en wie ik daar de aankomende
      2 – jaar voor nodig heb. 
  • – Ik ben me volledig bewust van mijn aandeel in de ontwikkeling van de organisatie
  • – Ik weet hoe ik mezelf moet ontwikkelen
  • – Ik heb een meerjaren visie voor de groei van mijn team en voor de groei van de organisatie.

En die kennis deel ik graag met jou. Ik leer je hoe ik mijn weg heb afgelegd en welke fouten jij op jouw weg daarbij kunt voorkomen. De cursus “Hoe ga ik om met de Waan van de Dag?” brengt jou snel stappen verder in je leiderschap. En dat allemaal zit in deze online cursus. 

Tijd voor je eigen koers

Het is nú tijd om écht stappen te gaan zetten in je leiderschap. Het is nú tijd om te investeren in de leider die je bent. Tijd om uit de maalstroom van je organisatie te stappen en je eigen leiderschap bij de kop te pakken. Door nu de online cursus “Hoe ga ik om met de Waan van de Dag?” aan te schaffen. Want als jij gaat voor wat jij belangrijk vindt in jouw leiderschap en je kernwaarden in je leiderschap kunt leven dan betekent dat iets voor je leiderschap. Wat er ook gebeurt.

 

 

 

Bekijk hier de trailer van deze cursus.

Voordeel 1

Je koopt een volledige online cursus. Je kunt er mee aan de slag wanneer, waar en hoe jij dat wilt.

Voordeel 2

Je profiteert van een extra lage introductieprijs. Binnenkort gaat de prijs substantieel omhoog.

Voordeel 3

Deze cursus is volledig gebaseerd op mijn 29 jarige leidinggevende ervaring. Praktisch en doelgericht.

Het eerlijke verhaal over deze cursus

Het is een volledige online cursus bestaande uit video opnames, podcasts, werkbladen en online Q%A. De lessen volg je in de eigen online leeromgeving van renerensen.nl. Na betaling van de cursus ontvang je dezelfde dag een mail met de inloggegevens. De lessen zijn voor jou onbeperkt te bekijken. Er ligt geen tijdsdruk op voor jou.

Waarom is deze cursus uniek?

– De cursus is erg praktisch opgezet. Hij richt zich volledig op de praktische aspecten van het leiding geven aan een team

– Je leert van mijn fouten en de lessen die ik daaruit geleerd heb

– Bij de cursus hoort een Facebook community. Daarin ontmoet      je andere leidinggevenden die een cursus van mij volgen of      hebben gevolgd. Veel mensen blijven hangen daar!

– Omgaan met de Waan van de Dag doe je niet zomaar even.              Deze cursus kan voor jou het laatste zetje zijn om het        ook daadwerkelijk te doen. Zodat jij krijgt wat je ziet op de foto        hiernaast. Balans.

 

Hier bestaat de cursus uit:

Module 1

Wie ben jij als leider? Welke drijfveer en welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk?.

Module 2

Waar sta je nu met je leiderschap? Welke talenten zie je en welke valkuilen?

Module 3

Hoe houd jij als leider focus? Wat is belangrijk en wat kan wel even wachten?

Module 4

Jouw focus moet leiden tot handelen. Wat doe je wel en wat niet?

Module 5

Hoe blijf je in verbinding met jezelf en je team als de Waan van de Dag welig tiert?

module 6

Weet wat je wilt en ga er voor! Het belang van strategie en doelen.

module 7

Persoonlijk leiderschap als hét antwoord op de Waan van de Dag.

module 8

Welke doelen heb je bereikt? Waar kun je jezelf nog verder ontwikkelen

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je leert wie jij bent als leider en hoe je zelf aankijkt tegen de Waan van de Dag. Er zijn leidinggevenden die druk zijn heerlijk vinden.
Je kent de waarde van focus hebben en houden. Je leert hoe een juiste focus jou ver weg houdt van de Waan van de Dag
Je leert hoe je jouw persoonlijk leiderschap inzet om jezelf te wapenen tegen de Waan van de Dag. 

Over René Rensen


Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende. Vooral in het onderwijs en ik kan je vertellen dat is een hectische wereld. Ik meen te mogen zeggen dat ik in die tijd alles wel voorbij heb zien komen. Leiderschap heeft voor mij geen verrassingen meer. Door mijn online cursussen via renerensen.nl draag ik mijn kennis over leiderschap graag over!

Waarom zou je het niet doen?

Probeer de cursus gewoon uit.

Wij hebben een heel simpel principe. Ben jij niet blij met de cursus dan hoef je alleen maar binnen 7 dagen nadat je toegang hebt gekregen een mailtje te sturen naar rene@renerensen.nl en wij storten zonder vragen je geld terug. Dat kunnen we doen omdat we er toch van overtuigd zijn dat je de cursus geweldig gaat vinden. 
Wij staan voor de inhoud en de kwaliteit van deze cursus!

veelgestelde vragen

Zodra je hebt betaald ontvang je de inloggegevens van de training. Dan kun je snel aan de slag.

Je houdt net zo lang toegang als dat de online leeromgeving van renerensen.nl blijft bestaan. En dat is nog heel lang als het aan mij ligt.

Deze cursus kost je € 547,- exclusief BTW

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling. Daarvoor moet je gebruik maken van een door de overheid geaccrediteerde cursus of opleiding. In principe kun je voor de cursussen van renerensen.nl geen andere subsidie krijgen. Natuurlijk mag je het cursusgeld wel aftrekken als persoonlijk ontwikkelingsbudget van de inkomstenbelasting.

start nu met deze cursus!

Een korte en uiterst praktische online training die een waardevolle aanvulling zal zijn op jouw leiderschap. Je krijgt er geen spijt van!

€ 547,-

Exclusief BTW

Waanzinnig aanbod...

Heb jij mijn nieuwe e-book “Eerste Hulp Bij Werkdruk en Stress” al besteld? Niet? Dan kun je het hieronder alsnog doen!

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches