Het logo van renerensen.nl

Frequently Asked Questions


Kijk even of je vraag er bij staat

Veelgestelde vragen

De cursussen worden gemaakt en ontwikkeld door René Rensen. Hij is een ervaren leidinggevende met ruim 30 jaar leidinggevende ervaring. Hij weet waar hij over praat als het over leiderschap gaat!
Eigenlijk ben je dan net te laat met inschrijven. Jammer maar we willen je ook de kans om deel te nemen niet ontnemen. Stuur een mailtje naar rene@rensen.nl en dan word je handmatig toegevoegd aan de cursus.
Als jij vanuit het buitenland een cursus wilt volgen dan ben je in Nederland niet BTW plichtig. Geef dat even aan door een mail te sturen naar rene@renerensen.nl. Dan pikt mijn team je vraag op.
Wat fijn dat jouw werkgever in jou investeert. En wat slim ook! Stuur een mail aan rene@renserensen.nl en geef daarbij aan welke onderdelen er op de factuur moeten komen. Mijn team maakt dan een specifieke factuur voor jou aan.
Dit kun je zelf niet aanpassen tenzij je de cursus opnieuw koopt maar dat lijkt me niet wenselijk. Geef de juiste gegevens door aan rene@renerensen.nl en mijn team past dit aan voor je zodat je alsnog een juiste factuur ontvangt. Vul hier het antwoord in.
Ten eerste is het ontzettend lief van je dat je iemand anders een cursus cadeau doet. Neem contact op met rene@renerensen.nl en vraag hoe we een en ander administratief kunnen regelen.
Als je een cursus hebt gekocht en betaald dan ontvang je binnen 24 uur de inloggegevens. Dit is een geautomatiseerd proces dat normaliter goed verloopt. Mocht je 24 uur na je inschrijving nog niets hebben gehoord, stuur dan een mail naar rene@renerensen.nl. Dan kijken wij waar het eventueel fout is gegaan.
Als je bij renerensen.nl een cursus koopt dan blijft deze onbeperkt voor jou toegankelijk. Downloaden van de inhoud is dus niet nodig. Mocht de inhoud naar een ander platform verhuizen dan word je daarover geïnformeerd.
We kunnen het hebben over korting als je dezelfde cursus nog een keer doet. Volg je de ene cursus en daarna een andere dan is er geen sprake van korting.
We vinden het vervelend als onze klanten niet tevreden zijn. Toch kan dat natuurlijk een keertje gebeuren. Als je een cursus hebt gekocht dan heb je 7 dagen om te bepalen of de cursus aan je verwachtingen voldoet. Is dat onverhoopt niet het geval dan stuur je een mailtje naar rene@renerensen.nl en we betalen je het cursusgeld terug.
De STAP-regeling is alleen van toepassing op door de overheid geaccrediteerde cursussen en trainingen. Dat is voor de cursussen van renerensen.nl niet het geval. Je kunt je STAP budget dus niet inzetten.
Geen paniek! Stuur een mailtje naar rene@renerensen.nl en we sturen je een kopie factuur
Dat kan de beste gebeuren toch? Stuur een mail naar rene@renerensen.nl en we stellen het systeem in om voor jou nieuwe inloggegevens aan te maken. Deze worden automatisch naar jou verstuurd.
Stuur een mail met je vraag naar rene@renerensen.nl en we helpen je graag verder.

Waanzinnig aanbod...

Heb jij mijn nieuwe e-book “Eerste Hulp Bij Werkdruk en Stress” al besteld? Niet? Dan kun je het hieronder alsnog doen!

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches