Het belang van communicatie

Communicatie is jouw belangrijkste instrument als leidinggevende. Toch gaat het vaak fout met communicatie. In deze cursus leer je effectief communiceren.

"Vanuit niet begrijpen ontstaat maar al te vaak frustratie"

Als er iets belangrijk is in jouw leiderschap dan is het wel goed communiceren.  En goed communiceren is niet altijd even makkelijk. Het oefenen en in praktijk brengen van een effectieve communicatie vereist oefening, training en blijven leren.  Voor menig leidinggevende is het zelfs een behoorlijke uitdaging. Toch is goede communicatie belangrijk. Zeker als het even niet lekker loopt. 

Als mensen elkaar niet begrijpen en er vanuit dat niet begrijpen frustratie ontstaat. En frustratie is wel het laatste wat jij kunt gebruiken in je team. dat staat ontwikkeling in de weg omdat mensen met andere zaken bezig zijn dan wat belangrijk is. Dat moet je echt niet willen.

Ik zeg altijd dat je communiceren met zijn tweeën doet. Dat vraagt ook iets van de andere partij. Daar heb jij vaak geen invloed op. Wel op je eigen communicatie. De do’s en dont’s van effectief communiceren staan centraal in deze cursus.


Effectief communiceren begint bij elkaar begrijpen en verstaan. Daar moet je moeite voor doen.

Communicatie is lastig voor mij. Ik ben niet zo goed in formuleren en praten.

Denk jij dit ook weleens? En wat doe je er vervolgens mee? Ga je aan de slag? Volg je een training of workshop? Van alles wat ik als leidinggevende heb moeten leren, is effectief communiceren erg belangrijk. In mijn leiderschap heb ik veel baat bij alles wat ik heb geleerd rondom communiceren. Ik ben zelf iemand die het liefste zoveel mogelijk alleen doet. Samenwerken heb ik altijd lastig gevonden. Ik vind het héérlijk om in mijn eentje te werken. Die vrijheid, dat hoorde toch bij het leiding geven? 

Maar ik kwam er al snel achter dat ik het niet alleen kon. Dat ik mijn team nodig had om tot resultaten te komen. En daarvoor was en is een effectieve communicatie onontbeerlijk.

 

De oplossing? De cursus "Het belang van communicatie" Nu voor de prijs van € 447,- excl. BTW

Iedereen kan leren communiceren. Dat is een proces. In mijn proces heb ik ontzettend veel geleerd. Niet alleen over praten maar ook over luisteren. Door me te ontwikkelen heb ik geïnvesteerd in mijn leiderschap. Hieronder wat zaken die ik heb geleerd:

  • – Ik leerde dat communiceren altijd belangrijk is. 
  • – Ik ben mijn rol als leider écht gaan invullen.
    – Communiceren is te leren
  • – Ik erken het belang van een goede luisterhouding .
  • – Ik weet waaraan ik moet blijven werken als het over communiceren gaat 
  • – Ik blijf me ontwikkelen als het gaat over effectief communiceren.

Alles wat ik geleerd heb deel ik graag met jou. Ik leer je hoe ik mijn weg heb afgelegd en welke fouten jij op jouw weg daarbij kunt voorkomen. De cursus “Het belang van communicatie” brengt jou snel stappen verder in je leiderschap. En dat allemaal zit in deze online cursus. 

Tijd voor je eigen plannen en tijd voor je eigen koers

Het is nú tijd om écht stappen te gaan zetten in je leiderschap. Het is nú tijd om te investeren in de leider die je bent. Tijd om uit de maalstroom van je organisatie te stappen en je eigen leiderschap bij de kop te pakken. Door nu de online cursus “Het belang van communicatie” aan te schaffen. Want als jij gaat voor wat jij belangrijk vindt in jouw leiderschap en je kernwaarden in je leiderschap kunt leven dan vergroot je je veerkracht. En zal je meer geluksmomenten ervaren. Wat er ook gebeurt.

 

 

Bekijk hier de trailer van deze cursus.

Voordeel 1

Je koopt een volledige online cursus. Je kunt er mee aan de slag wanneer, waar en hoe jij dat wilt.

Voordeel 2

Je profiteert van een extra lage introductieprijs. Binnenkort gaat de prijs substantieel omhoog.

Voordeel 3

Deze cursus is volledig gebaseerd op mijn 29 jarige leidinggevende ervaring. Praktisch en doelgericht.

Het eerlijke verhaal over deze cursus

Het is een volledige online cursus bestaande uit video opnames, podcasts, werkbladen en online Q%A. De lessen volg je in de eigen online leeromgeving van renerensen.nl. Na betaling van de cursus ontvang je dezelfde dag een mail met de inloggegevens. De lessen zijn voor jou onbeperkt te bekijken. Er ligt geen tijdsdruk op voor jou.

Waarom is deze cursus uniek?

– De cursus is erg praktisch opgezet. Hij richt zich volledig op de praktische aspecten van het effectief communiceren

– Je leert van mijn fouten en de lessen die ik daaruit geleerd heb

– Bij de cursus hoort een Facebook community. Daarin ontmoet      je andere leidinggevenden die een cursus van mij volgen of      hebben gevolgd. Veel mensen blijven hangen daar!

– Effectief communiceren doe je niet zomaar even. Deze cursus        kan voor jou het laatste zetje zijn om het ook daadwerkelijk              te doen. Wat houd je tegen?

 

Hier bestaat de cursus uit:

Module 1

Wie ben jij als leider? Welke drijfveer en welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk?.

Module 2

De rol van communicatie in jouw leiderschap.

Module 3

Wat is effectief communiceren en waar let je op?

Module 4

Het belang van goed luisteren. Waar let je op en hoe luister jij eigenlijk?

Module 5

De taal van jouw leiderschap. Wie ben jij in de communicatie?

module 6

Verschillende gesprekstechnieken voor jouw leiderschap

module 7

Hoe breng jij een slechte boodschap?

module 8

Welke doelen heb je bereikt? Waar kun je jezelf nog verder ontwikkelen?

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je leert over “De taal van jouw leiderschap”. wat hoort daarbij. Wat zeg je wel en wat vooral niet?
Je leert en oefent in het effectief communiceren. Hoe breng ik mijn leiderschapsboodschap helder en duidelijk over zodat iedereen weet wat ik bedoel?
Je maakt kennis met verschillende gesprekstechnieken en leert deze een plaats te geven in je handelingsrepertoir.

Over René Rensen


Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende. Vooral in het onderwijs en ik kan je vertellen dat is een hectische wereld. Ik meen te mogen zeggen dat ik in die tijd alles wel voorbij heb zien komen. Leiderschap heeft voor mij geen verrassingen meer. Door mijn online cursussen via renerensen.nl draag ik mijn kennis over leiderschap graag over!

Waarom zou je het niet doen?

Probeer de cursus gewoon uit.

Wij hebben een heel simpel principe. Ben jij niet blij met de cursus dan hoef je alleen maar binnen 7 dagen nadat je toegang hebt gekregen een mailtje te sturen naar rene@renerensen.nl en wij storten zonder vragen je geld terug. Dat kunnen we doen omdat we er toch van overtuigd zijn dat je de cursus geweldig gaat vinden. 
Wij staan voor de inhoud en de kwaliteit van deze cursus!

veelgestelde vragen

Zodra je hebt betaald ontvang je de inloggegevens van de training. Dan kun je snel aan de slag.

Je houdt net zo lang toegang als dat de online leeromgeving van renerensen.nl blijft bestaan. En dat is nog heel lang als het aan mij ligt.

Deze cursus kost je € 447,- exclusief BTW

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling. Daarvoor moet je gebruik maken van een door de overheid geaccrediteerde cursus of opleiding. In principe kun je voor de cursussen van renerensen.nl geen andere subsidie krijgen. Natuurlijk mag je het cursusgeld wel aftrekken als persoonlijk ontwikkelingsbudget van de inkomstenbelasting.

start nu met deze cursus!

Een korte en uiterst praktische online training die een waardevolle aanvulling zal zijn op jouw leiderschap. 

€ 447,-

Exclusief BTW

Waanzinnig aanbod...

Heb jij mijn nieuwe e-book “Eerste Hulp Bij Werkdruk en Stress” al besteld? Niet? Dan kun je het hieronder alsnog doen!

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches