Hoe geef ik leiding aan mijn team? - renerensen.nl

Hoe geef ik leiding aan mijn team?

De populaire online cursus die leidinggevenden voorziet van praktische tips om vanaf morgen hun leiderschap steviger neer te zetten.

"Laat maar, ik doe het zelf wel"

Als leidinggevende ben je regelmatig afhankelijk van je team. Maar jouw team werkt ook hard en heeft niet altijd onmiddellijk tijd om dat te doen wat jij graag wilt. 

Maar dan wordt het wel heel druk. Je zit steeds langer achter je laptop. Je doet taken die je niet leuk meer vindt. Je hebt nieuwe plannen, maar komt er maar niet aan toe. Je zit uren gefrustreerd achter je laptop te werken en zelfs ‘s avonds en in het weekend ben je met je werk bezig.

Dat voelt helemaal niet goed. Weg vrijheid. Er is altijd zoveel te doen, dat je soms helemaal overdonderd raakt.

Herkenbaar? Dan is het tijd om je team op een andere manier te leiden. Tijd om taken uit te besteden zodat jij zelf weer beter in je vel komt te zitten.

 


Waarom vind je het zo lastig om écht leiding te geven aan jouw team? Blijf niet hangen in "Ik doe het zelf wel", dat is de grootste fout die je kunt maken.

Voor rust of het maken van nieuwe plannen had ik helemaal geen tijd.

Van alles wat ik als leidinggevende heb moeten leren, is het leiding geven aan een team veruit de lastigste. Ik ben zelf iemand die het liefste zoveel mogelijk alleen doet.


Samenwerken heb ik altijd lastig gevonden. Ik vind het héérlijk om in mijn eentje te werken. Die vrijheid, dat hoorde toch bij het leiding geven? 


Maar ik kwam er al snel achter dat ik het niet alleen kon. Dat ik mijn team nodig had om tot resultaten te komen.

Ik raakte compleet overdonderd en had structureel teveel te doen. Ik was altijd maar bereikbaar voor mijn team en voor klanten en kreeg steeds meer het gevoel dat ik gevangen zat in mijn eigen leiderschap. Gevolg? Werkdruk en stress!


Voor nieuwe plannen was er geen tijd, en vakantie of rust zat er helemaal niet in. De vraag voor mij werd steeds meer “Hoe leid ik mijn team zodat ze mij helpen?”

 

De oplossing? De cursus "Hoe geef ik leiding aan mijn team?"

Ik heb ontzettend veel geleerd in dat proces. Ik begrijp steeds beter dat leiding geven een écht vak is en niet iets dat je zomaar even doet. Ik heb geïnvesteerd in mijn leiderschap.


En die kennis deel ik graag met jou. Ik leer je hoe ik mijn weg heb afgelegd en welke fouten jij op jouw weg daarbij kunt voorkomen. De cursus “Hoe geef ik leiding aan mijn team” brengt jou snel stappen verder in je leiderschap
.  

 

 

 

Bekijk hier de trailer van deze cursus.

Voordeel 1

Je koopt een volledige online cursus. Je kunt er mee aan de slag wanneer, waar en hoe jij dat wilt.

Voordeel 2

Je profiteert van een extra lage introductieprijs. Binnenkort gaat de prijs substantieel omhoog.

Voordeel 3

Deze cursus is volledig gebaseerd op mijn 29 jarige leidinggevende ervaring. Praktisch en doelgericht.

Het eerlijke verhaal over deze cursus

Het resultaat van deze cursus is dat jij de tools hebt om inhoudelijk sterk leiding te geven aan jouw team. Je weet wat werkt en wat niet. De lessen volg je in de eigen online leeromgeving van renerensen.nl.

Na betaling van de cursus ontvang je dezelfde dag een mail met jouw bewijs van deelname. Vanaf dat moment heb je een jaar de tijd om deze cursus te volgen. Er ligt geen tijdsdruk op voor jou.

Waarom is deze cursus uniek?

De cursus is erg praktisch opgezet en richt zich volledig op de praktische aspecten van het leiding geven aan een team
Je leert van mijn fouten en de lessen die ik daaruit geleerd heb.

Omdat je niet zomaar even leiding geeft aan een team. Dat vraagt leiderschap skills en die leer je mede in deze cursus. Daarom kan deze cursus voor jou het laatste setje zijn om ook daadwerkelijk met je leiderschap aan de slag te gaan.Hoe werkt het?

Als je besluit om deze cursus te volgen dan koop je in eerste instantie jouw persoonlijke kaartje. Dit bewijs van deelname ontvang je ook direct in je mailbox.

Dit kaartje geeft jou op de eerstvolgende startdatum van de cursus recht om deel te nemen (Nu 15 september). Dat hoeft niet persé bij de eerstvolgende start te zijn. Dat bepaal jij zelf. Jouw kaartje blijft een jaar geldig.

Hier bestaat de cursus uit:

Module 1

Wie ben jij als leider? Welke drijfveer en welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk?.

Module 2

Waar sta je nu met je leiderschap? Welke talenten zie je en welke valkuilen?

Module 3

Hoe houd jij als leider focus? Wat is belangrijk en wat kan wel even wachten?

Module 4

Je geeft leiding aan jouw team. Hoe kijk jij tegen je team aan? Zie je ze écht?

Module 5

Hoe blijf je in verbinding met jezelf en je team als je leiderschap zich ontwikkelt?

module 6

Leiderschap kan niet zonder vertrouwen. Wat is vertrouwen?

module 7

Van controle naar vertrouwen. Nieuw leiderschap en jij.

module 8

Welke doelen heb je bereikt? waar kun je jezelf nog verder ontwikkelen?

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je leert hoe je écht leiding geeft aan je team. Hoe je jezelf als leider positioneert en wat dat betekent.
Je leert over het belang van focus hebben en houden. Je herkent het belang van vertrouwen in jouw leiderschap
Je weet hoe je op de meest optimale manier verbinding houdt met je team zodat je team en de individuele teamleden te allen tijde  bereikbaar zijn voor jou. 

Over René Rensen


Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende. Vooral in het onderwijs en ik kan je vertellen dat is een hectische wereld. Ik meen te mogen zeggen dat ik in die tijd alles wel voorbij heb zien komen. Leiderschap heeft voor mij geen verrassingen meer. Door mijn online cursussen via renerensen.nl draag ik mijn kennis over leiderschap graag over!

Waarom zou je het niet doen?

Probeer de cursus gewoon uit.

Wij hebben een heel simpel principe. Ben jij niet blij met de cursus dan hoef je alleen maar binnen 7 dagen nadat je toegang hebt gekregen een mailtje te sturen naar rene@renerensen.nl en wij storten zonder vragen je geld terug. Dat kunnen we doen omdat we er toch van overtuigd zijn dat je de cursus geweldig gaat vinden. 
Wij staan voor de inhoud en de kwaliteit van deze cursus!

Online curssussen van renerensen.nl: 100% resultaat

veelgestelde vragen

Zodra je hebt betaald ontvang je de inloggegevens van de training. Dan kun je snel aan de slag.

Je houdt net zo lang toegang als dat de online leeromgeving van renerensen.nl blijft bestaan. En dat is nog heel lang als het aan mij ligt.

Deze cursus kost je € 127,- exclusief BTW

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling. Daarvoor moet je gebruik maken van een door de overheid geaccrediteerde cursus of opleiding. In principe kun je voor de cursussen van renerensen.nl geen andere subsidie krijgen. Natuurlijk mag je het cursusgeld wel aftrekken als persoonlijk ontwikkelingsbudget van de inkomstenbelasting.

start nu met deze cursus!

Een korte en uiterst praktische online cursus die een waardevolle aanvulling zal zijn op jouw leiderschap. 

€ 127,-

Exclusief BTW

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches