Hoe geef ik leiding aan verandering?

Een online cursus die jou leert hoe je leiding geeft aan verandering. Waarom? Omdat veranderen er bij hoort.

"Als ik iets wil veranderen dan gaat het altijd zo moeizaam"

Als er iets is wat voor menig leidinggevende moeilijk of op zijn minst lastig is dan is het wel het leiding geven aan verandering. Wat er dan allemaal loskomt heeft al de nodige hoofdbrekens gekost. Misschien ook wel bij jou.

Mensen (en dus ook jouw team) willen best veranderen. Ze willen alleen niet veranderd worden. Dat klinkt eigenlijk niet logisch. Maar in de praktijk komt het er vaak op neer dat een team de zaken graag laat bij wat het nu is. Het gaat toch goed zo? Waarom moeten we weer zo nodig veranderen? 

Je hebt nieuwe plannen, maar komt er maar niet aan toe. Je zit uren gefrustreerd achter je laptop te werken en zelfs ‘s avonds en in het weekend ben je met je werk bezig. Toch lukt het maar niet om die ene cruciale verandering goed neer te zetten. Er ontstaat weerstand. Mensen schieten in de verdediging en willen niet meer.

Dat voelt helemaal niet goed. Vooral niet voor jou als leidinggevende. Want wat doe je nou? Hoe ga je verder vanaf dit punt?

Herkenbaar? Dan is het tijd om aan het werk te gaan. Ja jij als leidinggevende dient als eerste aan de slag te gaan. Als jij weet hoe het werkt en wat je moet doen dan volgt de rest vanzelf.

 


De enige constante in jouw leiderschap is nu eenmaal de verandering. Dat is van alle tijden en zal ook nooit anders zijn.

Toch struikelen leidinggevenden over veranderingen. Ze vallen om en dat doet pijn.

Zoals het vrijwel altijd pijn doet wanneer een verandering niet gaat zoals jij voor ogen had. Je gaat op zoek naar de oorzaak. Je bevraagt mensen. Wat is er verkeerd gegaan. Waar ligt dat aan? Wat is mijn rol geweest. Wat had ik anders moeten/kunnen doen?

Het antwoord op deze en mogelijk nog veel meer vragen houd jou wel zeker bezig. Want je wilt graag dat het lukt. Je wilt het beste voor je mensen en voor je organisatie en de plannen waren toch goed? 

Kortom: vragen ,vragen en nog meer vragen. Maar niet direct antwoorden. Zodat je verder kunt en zaken op een andere manier kunt aanvliegen.

 

De oplossing? De cursus "Hoe geef ik leiding aan verandering?" Nu voor de prijs van € 497,- excl. BTW

Ik heb ontzettend veel geleerd in het proces dat leiderschap heet. Ik begrijp steeds beter dat leiding geven een écht vak is en niet iets dat je zomaar even doet. Ik heb geïnvesteerd in mijn leiderschap. Hieronder wat zaken die ik heb geleerd:

  • – Ik leerde dat processen belangrijker waren dan ‘de goeie mensen’. 
  • – Ik ben mijn rol als leider écht gaan invullen
  • – Ik heb geleerd om écht verbinding te maken met mijn team.
  • – Ik weet om te gaan met weerstand
  • – Ik weet waar mijn team en organisatie heen groeit en wie ik daar de aankomende
      2 – jaar voor nodig heb. 
  • – Ik heb een meerjaren visie voor de groei van mijn team en voor de groei van de    organisatie.

En die kennis deel ik graag met jou. Ik leer je hoe ik mijn weg heb afgelegd en welke fouten jij op jouw weg kunt voorkomen. De cursus “Hoe geef ik leiding aan verandering” brengt jou snel stappen verder in je leiderschap. En dat allemaal dankzij deze online cursus. 

Tijd voor je eigen koers

Het is nú tijd om écht stappen te gaan zetten in je leiderschap. Het is nú tijd om te investeren in de leider die je bent. Tijd om uit de maalstroom van je organisatie te stappen en je eigen leiderschap bij de kop te pakken. Door nu de online cursus “Hoe geef ik leiding aan verandering” aan te schaffen. Want als jij gaat voor wat jij belangrijk vindt in jouw leiderschap en je kernwaarden in je leiderschap kunt leven dan vergroot je je veerkracht. En zal je meer geluksmomenten ervaren. Wat er ook gebeurt.

 

 

Bekijk hier de trailer van deze premium cursus.

Voordeel 1

Je koopt een volledige online cursus. Je kunt er mee aan de slag wanneer, waar en hoe jij dat wilt.

Voordeel 2

Je profiteert van een extra lage introductieprijs. Binnenkort gaat de prijs substantieel omhoog.

Voordeel 3

Deze cursus is volledig gebaseerd op mijn 29 jarige leidinggevende ervaring. Praktisch en doelgericht.

Het eerlijke verhaal over deze cursus

Het is een volledige online cursus bestaande uit video opnames, podcasts, werkbladen en online Q%A. De lessen volg je in de eigen online leeromgeving van renerensen.nl. Na betaling van de cursus ontvang je dezelfde dag een mail met de inloggegevens. De lessen zijn voor jou onbeperkt te bekijken. Er ligt geen tijdsdruk op voor jou.

Waarom is deze cursus uniek?

– De cursus is erg praktisch opgezet. Hij richt zich volledig op de praktische aspecten van het leiding geven aan verandering

– Je leert van mijn fouten en de lessen die ik daaruit geleerd heb

– Bij de cursus hoort een Facebook community. Daarin ontmoet      je andere leidinggevenden die een cursus van mij volgen of      hebben gevolgd. Veel mensen blijven hangen daar!

– Leiding geven aan verandering doe je niet zomaar even. Deze      cursus kan voor jou het laatste zetje zijn om het        ook daadwerkelijk te doen.

 

Hier bestaat de cursus uit:

Module 1

Wie ben jij als leider? Welke drijfveer en welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk?.

Module 2

Waar sta je nu met je leiderschap? Welke talenten zie je en welke valkuilen?

Module 3

Hoe kijk jij zelf aan tegen verandering? Dat bepaalt mede jouw rol in een veranderingsproces

Module 4

Je geeft leiding aan jouw team. Hoe kijk jij tegen je team aan? Zie je ze écht?

Module 5

Hoe blijf je in verbinding met jezelf en je team als je leiderschap zich ontwikkelt?

module 6

Verandering gaat gepaard met weerstand. Wat is weerstand en welke functie heeft het?

module 7

De rol van vertrouwen tijdens een veranderingsproces

module 8

Welke doelen heb je bereikt? Waar kun je jezelf nog verder ontwikkelen?

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je leert verandering de juiste plaats te geven. Binnen jouw leiderschap en binnen de ontwikkeling van jouw team.
Je weet hoe je zelf tegen verandering aankijkt. Hoe ga jij daar als leidinggevende mee om? Wat betekent deze kennis voor jouw handelen in je eigen praktijk?
je leert veel over bijvoorbeeld verbinding. Maar ook over weerstand en hoe je dit kunt gebruiken. Ook vertrouwen komt voorbij.

Over René Rensen


Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende. Vooral in het onderwijs en ik kan je vertellen dat is een hectische wereld. Ik meen te mogen zeggen dat ik in die tijd alles wel voorbij heb zien komen. Leiderschap heeft voor mij geen verrassingen meer. Door mijn online cursussen via renerensen.nl draag ik mijn kennis over leiderschap graag over!

Waarom zou je het niet doen?

Probeer de cursus gewoon uit.

Wij hebben een heel simpel principe. Ben jij niet blij met de cursus dan hoef je alleen maar binnen 7 dagen nadat je toegang hebt gekregen een mailtje te sturen naar rene@renerensen.nl en wij storten zonder vragen je geld terug. Dat kunnen we doen omdat we er toch van overtuigd zijn dat je de cursus geweldig gaat vinden. 
Wij staan voor de inhoud en de kwaliteit van deze cursus!

veelgestelde vragen

Zodra je hebt betaald ontvang je de inloggegevens van de training. Dan kun je snel aan de slag.

Je houdt net zo lang toegang als dat de online leeromgeving van renerensen.nl blijft bestaan. En dat is nog heel lang als het aan mij ligt.

Deze cursus kost je € 497,- exclusief BTW

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling. Daarvoor moet je gebruik maken van een door de overheid geaccrediteerde cursus of opleiding. In principe kun je voor de cursussen van renerensen.nl geen andere subsidie krijgen. Natuurlijk mag je het cursusgeld wel aftrekken als persoonlijk ontwikkelingsbudget van de inkomstenbelasting.

start nu met deze cursus!

Een doelgerichte en uiterst praktische online training die een waardevolle aanvulling zal zijn op jouw leiderschap. 

€ 497,-

Exclusief BTW

Waanzinnig aanbod...

Heb jij mijn nieuwe e-book “Eerste Hulp Bij Werkdruk en Stress” al besteld? Niet? Dan kun je het hieronder alsnog doen!

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches