Over René - renerensen.nl
Logo Eduqliq nieuw


Wie is René Rensen

 

Een snelle kennismaking in 90 seconden.

3x korte info over renerensen.nl

René Rensen

 

Dit is René Rensen. Hij is de oprichter van renerensen.nl. René is een ervaren leidinggevende. De opgedane kennis deelt hij in zijn online cursussen. René blogt regelmatig over alles wat hij tegenkomt in zijn eigen praktijk. Hij maakt podcasts en ontwikkelt cursussen. Je kunt hem volgen op Instagram en LinkedIn.renerensen.nl is een online platform waarop verschillende cursussen worden aangeboden. Iedere cursus vindt zijn oorsprong in leiderschap. Iedere cursus helpt jou bij de verdere ontwikkeling van jouw leiderschap.De beste manier om renerensen.nl verder te leren kennen is door hem te volgen op Instagram of LinkedIn. Ook kun je de LeiderschapsCast volgen. Dat is de podcast van René over alles wat met leiderschap en leiderschapsontwikkeling te maken heeft.Waarom doe je dit werk?

Omdat het mijn missie is om leidinggevenden te helpen hun werk zo comfortabel als mogelijk is te doen. Ik heb ruim 29 jaar leidinggevende ervaring en ik heb in deze tijd alles meegemaakt. Deze kennis draag ik graag aan jou over. Zodat je kunt leren van mij. Maar ook van mijn fouten. Want daar ben ik ook radicaal eerlijk over.

Ik ben René Rensen, vader van drie volwassen kinderen en ik ben leiderschapstrainer en -coach. Ik heb altijd in het onderwijs gewerkt. Vanaf 1993 in een leidinggevende functie. Heb verschillende na- en bijscholing gevolgd en doe dat nog steeds. Omdat het leiderschap van 1993 niet meer het leiderschap van nu is. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling vind ik het mooiste wat er is. Daarom ben ik er nog dagelijks mee bezig.

Mijn moeder zei vroeger altijd: “Van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan”. Dat klopt misschien wel maar het had voor mij weinig gescheeld of ik ging hard de verkeerde kant op. Ik kreeg een flinke burn-out en die heeft mij een behoorlijke tijd in de greep gehouden. Door een andere kijk op mezelf (van hard werken kun je je wel degelijk bijna dood voelen) ben ik er bovenop gekomen waardoor ik nu veel gezonder ben maar ook fundamenteel anders kijk naar mijn (persoonlijk) leiderschap.

Mensen die mij niet zo goed kennen weten niet dat ik samen met mijn dochter bezig ben met affirmaties en hoe deze jou kunnen helpen in je (leiderschap)ontwikkeling.

Ik heb nog iets te doen op deze aarde. Ik wil zo lang als dat mogelijk is blijven werken aan mijn missie. Daar heb jij profijt van. In mijn cursussen leer ik je hoe IK stap voor stap de dingen aanpak. Hoe ik over zaken denk en wat mij motiveert. Op die manier leer ik je dat wat ik goed kan: leiding geven. Daarom werken de cursussen ook zo goed. Ik verwerk mijn eigen ervaringen, oplossingen en persoonlijke tips er in. Dat maakt mijn cursussen persoonlijk en herkenbaar en daarmee ook praktisch toepasbaar.


Wil je kennismaken met mijn cursussen?

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches