De Online training APK voor Schoolleiders met 6x coaching

Je ontvangt de volledige online training APK voor Schoolleiders en deze kernachtige en praktische training wordt aangevuld met 6 coaching sessies.

Herken je dit ook?

Dat je om 17.00 uur op de klok kijkt en schrikt hoe laat het al is? Wat heb je eigenlijk gedaan vandaag dat ten goede komt aan jouw school of schoolontwikkeling? Weer een dag voorbij waarin je niet hebt kunnen doen wat je eigenlijk wilde.

Maar jij weet het ook: als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Kortom: dan verandert er helemaal niets en blijf jij achter de feiten aanlopen.

Jouw Schoolleiders APK

APK voor Schoolleiders

Een volledig online training die gaat over de onderwerpen waar jij mee bezig bent. Je team, visie en missie, persoonlijk leiderschap enzovoorts. Heel praktisch en vanaf morgen toe te passen in jouw praktijk.

question-mark-1872665_1920

Persoonlijke coaching

Vanaf de start van de online training heb jij recht op mijn persoonlijke coaching. Dat kan gaan over de inhoud van de modules maar mag ook gaan over situaties uit jouw praktijk waar je over wilt sparren.

De ambitie van een leidinggevende

De ideale training

Door de combinatie van een volledige online training die jij waar en wanneer je wilt kunt volgen in combinatie met mijn persoonlijke coaching ontstaat de ideale training. Praktisch en doelgericht en direct toepasbaar in jouw praktijk.

Hoe ik jou kan helpen

Want jij wil leiding geven vanuit verbinding en vertrouwen. De Waan van de Dag de baas zijn en bezig zijn met die zaken die het onderwijs aan de leerlingen echt beter maken. Dan ga jij iedere dag met een glimlach naar huis wetend dat je de school weer een stuk verder hebt gebracht in de ontwikkeling.

De APK voor Schoolleiders samen met de coaching sessies helpt jou!

Meer inzicht

Je weet wat jouw sterke punten zijn

Oorzaak

Je weet ook wat zorgt voor stagnatie in de ontwikkeling

Oplossing

De APK voor Schoolleiders met coaching brengt jouw leiderschap naar het next level

Weer genieten van jezelf!

Want jij weet het heel goed. Doordat je dagelijks wordt meegesleurd in de Waan van de Dag ervaar je een hoge werkdruk. Een werkdruk die soms zo hoog is dat stress en zelfs een burn out op de loer liggen. Laat het niet zo ver komen en grijp bijtijds in.

Start nu, anders...

“Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”., Je kent deze uitdrukking vast wel. Maar hij is wel helemaal waar. Als jij zelf niet in actie komt om je leiderschap te ontwikkelen en daardoor dingen anders te doen dan gebeurt er niets. Want het gaat echt niet vanzelf. Niet in actie komen betekent vrienden blijven met de Waan van de Dag en die hoge werkdruk. Dat betekent een grote kans op stress en burn-out. En dat wil je echt niet. Niet voor jezelf, niet voor je naasten en ook niet voor je school. Want onthoud één ding goed: De beste investering is een investering in jezelf!
Dus pak die kans en begin met de APK voor Schoolleiders in combinatie met de coaching.

Waar bestaat dit programma uit?

online

6 praktische en actuele modules die je in je eigen tempo door kunt werken

Fysiek

6 coaching sessies waarin ik je coach op de onderwerpen die jij aandraagt. Dat kunnen onderwerpen uit de modules zijn maar ook iets uit je dagelijkse praktijk

"Met deze training krijg je op een praktische wijze een spiegel voorgehouden over jezelf, jouw school en de omgeving. Dat lijkt me voor elke schoolleider zinvol. Een prettige bijkomstigheid is dat je dit in je eigen tempo kunt volgen en ook zelf kunt inplannen in de agenda"

User-icon.jpg
Erik Wassens, schoolleider

Over mij, René Rensen

Als je mij leert kennen zul je merken dat ik een no-nonsens leiderschaps coach ben. Geen excuus, niet blijven dubben maar doen. In 11 jaar tijd heb ik inmiddels een heleboel leidinggevenden geholpen om succesvol aan hun leiderschap te werken.

Ik ben gecertificeerd coach en blijf me onafgebroken bijscholen om mijn expertise op peil te houden. Ik vind het prettig om zelf te blijven groeien in mijn vak en dat direct door te kunnen geven aan jou als klant. WIN-WIN. 

Alle stappen van het proces heb ik zelf doorlopen. Ik weet precies waar je als leidinggevende vast kan lopen en hoe je dat om kan zetten in creatieve oplossingen. 38 jaar in het onderwijs, waarvan 29 jaar in een leidinggevende functie hebben mij alles geleerd. Ik heb alles meegemaakt en het leiderschap heeft geen geheimen meer voor me.

Het is mijn missie om iedere leidinggevende in Nederland in staat te stellen om Effectief en Ontspannen leiding te  geven. 

René Rensen

Start direct met de training "APK voor Schoolleiders" ook in combinatie met persoonlijke coaching

Alleen de online training "APK voor Schoolleiders"

€147,-

incl. BTW

Online Training van minimaal 6 weken

De online training " APK voor Schoolleiders" in combinatie met coaching

€1097,-

€997,-

incl. BTW

Online training met coaching

Heb je nog vragen?

Laat hieronder je vraag achter en wij komen er zo snel mogelijk op terug!

Waanzinnig aanbod...

Heb jij mijn nieuwe e-book “Eerste Hulp Bij Werkdruk en Stress” al besteld? Niet? Dan kun je het hieronder alsnog doen!

renerensen.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches